• Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Fria byten
  • 100% Nöjd kundgaranti
  • 08-410 248 80

Ländryggskudde

Ländryggskuddar från McKenzie, Comfortex o Swedish Posture

Välj den ländryggskudde som passar dig bäst. Vår kundsupport finns till din hjälp under vardagar mellan kl. 9-16 på tfn 08-410 248 80 eller på chatten med personlig rådgivning. Vi har ett brett sortiment att ländryggsstöd som effektivt avlastar ryggen genom att de dig ett svankstöd för bättre hållning vid sittande. Sortimentet kommer från McKinzey och Comfortex. Snabba leveranser och 100% nöjd kundgaranti, läs mer här.

Mer information Ländryggskudde

En McKenzie ländryggskudde avlastar ryggen samt lindrar vid tillfällig eller kronisk smärta. Vi har olika modeller tillverkade i formgjuten skumplast med olika överdrag, bl.a. i manschester tyg av 100% bomull. Vi har även en uppblåsbar ländryggskudde som är perfekt för resor då svankstödet går att tömma helt på luft och tar nästan igen plats alls i väskan.

Storlekar

Vi har flera olika typer av ländryggskuddar för att du ska kunna hitta en som passa ditt unika behov av svankstöd. Ländryggskuddarna finns i olika storlekar och höjder. Några modeller är bättre lämpade för dig som är kort medan några är bättre för långa personer. Läs på respektive produkts specifikation vilken som passar just dig och ditt behov av ländryggsstöd.

Val av modell

När du väljer ländryggskudde ska du först fundera på vart du ska använda den. Kanske ska du använda den hemma vid köksbordet? En ländryggskudde är perfekt att använda vid köksbordet om du t.ex. sitter och jobbar vid din dator. Men vi har även svankstöd som är formade som rullar och som är perfekta att använda i soffan. Om du ska ha din ländryggskudde på en stol med fast och rakt ryggstöd rekommenderar vi dig att välja en med ”spännband”. Med hjälp av spännbandet, som är fastsytt, sitter svankstödet fast på stolen. Toppen då du slipper att rätta till ländryggskudden varje gång du sätter dig ned. Som vi skriver ovan har vi även ett uppblåsbart ländryggsstöd som är perfekt att ta med på resa, tar ingen plats när du väl släppt ut luften efter resan.

Skötselråd

För bästa skötsel av din ländryggskudde är att tvätta överdraget i 30 grader handtvätt samt att den dropptorkas. Samtliga våra modeller är CE-märkta vilket säkerställer produktens spårbar till producent samt att produkt och tillverkning följer ställda krav.