• Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Fria byten
  • 100% Nöjd kundgaranti
  • 08-410 248 80

Nackkudde

Ergonomisk nackkudde - Royal Rest och Comfortex

En nackkudde kan hjälpa dig som har värk från rygg och nacke, värken kan vara förödande för en god natts sömn. Men det många inte vet är att smärtan ofta är ett tecken på att din kudde inte ger dig tillräckligt med stöd. Tillsammans guidar vi dig igenom vårt sortiment av ergonomiska nackkuddar – och hur ditt val av kudde kan förbättra din sömnkvalitet, läs mer här.

Mer information Nackkudde

Vilka är fördelarna med en ergonomisk nackkudde?

Att byta kudde kan göra stora underverk för både din kropp och dina sömnvanor. Smärta i nacken uppkommer nämligen ofta genom snedbelastning nattetid, vilket enkelt kan motverkas genom att välja en ergonomiskt utformad huvudkudde. På så vis låter du nackmuskulaturen och dess kotpelare slappna av fullt ut när det blivit dags att sova.

Även om det kan verka dyrt att investera i en ergonomisk nackkudde, så är det i slutändan lönsamt på flera olika plan. Vårt utbud av ergonomiska kuddar tillverkas av högelastiskt komfortskum, som formar sig efter din kropp då du vilar dig mot den. När trycket sedan lättas så återgår den till sin ursprungliga form. Detta innebär att nackkudden inte bara ger ett utmärkt stöd, och låter dig slappna av fullt ut under nätterna, utan även att den bibehåller sin form längre än traditionella huvudkuddar.

Hur fungerar din nya nackkudde?

En ergonomisk kudde ger dig och din nacke precis det stöd som behövs för att både somna och vakna upp utvilad och smärtfri. Att kudden är tillverkad av skummaterial gör att den ständigt formar sig efter dig och din kropp, vilket placerar huvud och nacke i en korrekt position under natten. På så sätt befinner sig din kropp, oavsett hur du rör dig under nattens gång, alltid i en stabiliserad position.

Nackkuddens skummaterial har dessutom en naturlig luftgenomströmning, vilket gör att den håller sig härligt sval under hela natten – och ger dig ytterligare en bonus i jakten på en god natts sömn.

För vem passar en ergonomisk kudde?

Vem som helst kan investera i en ny och mer ergonomiskt korrekt huvudkudde, för att addera extra guldkant till sina sömnvanor. Och vårt sortiment av ergonomiska huvudkuddar är därför noga utvalt för att passa för så många som möjligt.

Att välja en kudde med dubbla sidor hjälper dig att hitta en sovposition som förenklar introduktionen av en ny huvudkudde. Önskar du ytterligare kontroll så finns erbjuder vi även alternativ där du själv kan justera kuddens höjd, genom att addera eller plocka bort diskar av skummaterial ur kuddfodralet. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att sova bättre.

Hur väljer du ut rätt nackkudde för dina behov?

De informativa beskrivningarna till produkterna i vårt sortiment gör det enklare att på egen hand hitta rätt kudde för just dig. Men känner du dig fortfarande osäker är du alltid välkommen att kontakta oss, så guidar vi dig på vägen mot skönare sömnvanor!