Om oss – Rehabgrossisten

REHABgrossisten i Norden är en bifirma till Embreis AB som grundades 2008 av Thomas Hammarlund och Ulf Odenblad. Rehabgrossisten.com vänder sig i första hand till privatpersoner som är i behov av ett enklare hjälpmedel, stöd eller bandage som inte kräver utprovning av legitimerade ortopedingenjör eller annan sjukvårdsutbildad personal. I sortimentet finns även produkter som berör rehabilitering och träning så som kompressionsplagg, rehab- och träningsprodukter.

Både Ulf och Thomas har en lång och gedigen bakgrund inom den ortopedtekniska branschen och började själva som resande säljare på företaget Mediband AB i slutet av 80-talet. Ulf blev tidigt även produktchef och fortsatte så tills han i mitten av 90-talet flyttade till västkusten och drev sjukvårdsbutiken IdrottsOrtopedi i Göteborg. Thomas huvudsakliga fokusområden som säljare hos Mediband var framförallt arbetsterapi- och sjukgymnastikavdelningar i hela landet.

1996 var Thomas och Ulf med och startade upp GBM Medical AB, en etablerat distributör inom den ortopedtekniska branschen som de tillsammans byggde upp framgångsrikt under en givande 10 års period. En period fylld av produktutveckling och goda samarbeten med leverantörer och sjukvårdsavdelningar runt om i landet.

GBM Medical AB såldes 2005 till Össur Nordic och både Ulf och Thomas fortsatte sin karriär inom företaget. Ulf i rollen som produktspecialist/säljare och Thomas som operativ chef med en plats i ledningen för sälj- och marknadsgruppen.

Thomas & Uffe

2008 tog de båda åter igen det gemensamma klivet och startade Embreis AB. Ett företag grundat med ambitionen att ge bästa service och med kompetens kunna erbjuda innovation och kvalitativa produkter till den  ortopedtekniska branschen.

”Att samarbeta med innovativa partners, erbjuda högkvalitativa produkter och en förstklassig service är och kommer alltid vara Embreis första och högst uppsatta mål.”

Vi hoppas att du uppskattar vårt arbete och den service du får som kund hos Rehabgrossiten.com.

Med vänliga hälsningar
Thomas och Uffe med team