Betalnings- & leveransvillkor

Betalningsvillkor

Vi erbjuder fakturabetalning (14 dgr netto), direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg genom Klarnakassa.

Leveransvillkor

Rehabgrossisten levererar alla produkter i samarbete med speditörerna DHL, PostNord och Budbee (Stockholm, Göteborg, Malmö).  Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar men varierar med produkt typ vilket framgår när du lägger din vara i varukorgen. Innehåller ordern beställningsvaror inväntar vi varan och skickar den därefter direkt till dig från vårt lager. Om vi inte kan leverera hela beställningen inom 7 dagar kommer vi att del leverera beställningen utan extra kostnad för dig.

Du kan själv välja mellan att hämta (avgiftsfritt) produkterna på vårt lager i Täby eller få paketet levererat direkt till din dörr.

Leveranser med DHL och PostNord inom Sverige är fraktfria.

Vid utlämningen/leveransen av ditt paket kommer du behöva uppvisa legitimation. Om leveransförsening uppstår meddelar kommer vi att kontakta dig via mejl. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar. Hävning av köp ska ske skriftligen via brev eller mejl. Vi kommer därefter betala tillbaka erlagt köpbelopp senast 30 dagar efter att skriftlig hävning har inkommit. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja en beställning, till exempel ifall vår leverantör inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Vi förbehåller oss därför rätten att friskriva oss från alla krav på ersättning från dig som kund gällande leveransförseningar.

För produkter som du inte löses ut debiterar en kostnad för frakt, returfrakt och hantering på totalt 300 kr.

Vi ansvarar för transportrisken, det vill säga risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transporten till dig. Du står själv för risken vid eventuell retur till oss.

Du är skyldig att anmäla eventuella transportskador till vår kundtjänst inom sju arbetsdagar från det tillfälle att godset emottagits. Du ansvarar därför för att av emballera och inspektera produktens skick snarast efter mottagandet av godset.

I händelse av transportskada får inte produkten användas av dig och och du måste också behålla produktens emballage, så att kontrollera detta när vi hanterar returen.