Samarbeta med oss på Rehabgrossisten!

Bloggar du om träning eller rehabilitering, kanske driver du en podcast? Välkommen till oss!

Anslut dig till vår affiliate portal här på hemsidan. I portalen har du möjlighet att generera unika trackinglänkar som ger provision på köp gjorda av besökare. Du får sedan tillgång till din egna panel där du kan se alla dina genererade klicks och köp i realtid. Där kan du dessutom generera en helt unik länk som du kan dela på din webbplats, blogg eller någon annan plattform. Besök som du genererar genom din unika länk som leder till ett köp, genererar upp till 20% i provision.

Så här fungerar det:

 • Du får 20% kick-back vid köp som går via länk från din blogg eller hemsida.
 • Du får en egen rabatt-kod som du kan dela med dina följare.
 • Kick-back med utbetalning en gång i månaden, utbetalas den 15:e var påföljande månad.
 • Vi hanterar din ansökan och aktiverar sedan ditt affiliatekonto hos oss.
 • Du får inloggningsuppgifter till i Affiliate Panelen där du genererar länkar, ser försäljningsstatistik, ladda ner annonsmaterial till din block eller hemsida etc.

Anslut till vår affiliate-portal här.

Vill du hjälpa dina patienter att hitta bra rehabprodukter?

Det här är för dig som träffar patienter som behöver någon typ av rehabprodukt, skydd eller kanske ett träningshjälpmedel. Vi har en enkel lösning där dina patienter sparar pengar samtidigt som du får en kick-back på köp som görs på REHABgrossisten.

Så här går det till:

 • När du har registrerat dig hos oss får du eller din klinik en unik rabattkod som kopplas till dig/er.
 • Sedan hänvisar du din patient till REHABgrossisten för inköp av lämplig produkt.
 • Din patient använder rabatt-koden vid betalning och får 10% rabatt på köpet. Samtidigt registreras en kick-back på 15% till dig som betalas ut den 15:e i påföljande månad.

Hur gör man för att aktivera rabattkod?

 • Ansök genom att fylla i formulär för samarbete.
 • Vi hanterar din ansökan och aktiverar sedan ditt konto hos oss.
 • Vi skickar din rabatt-kod samt inloggningsuppgifter till samarbetsportalen där du kan följa statistik på din försäljning.

* Din arbetsplats/klinik kan ha ett gemensamt konto.

Vill du skriva ett gästinlägg och få betalt för arbetet?

REHABgrossisten säljer skydd, bandage och rehabprodukter. Vi vänder oss i första hand till personer som behöver ett enklare skydd eller bandage men även produkter som hjälper till att förbättra och göra rehabträning enklare och roligare.

Vi söker dig som är intresserad av att rehabilitering och träning. Egen erfarenhet och ”att leva som man lär” tror vi är en viktig egenskap för att kunna skapa bra och inspirerade texter. Om du är intresserad att skriva texter som handlar om träning och rehab men som även berör produktsortimentet vi marknadsför så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du ansöker hos oss genom att skriva en kort provtext. Om texten möter våra kvalitetskrav kommer vi överens om vilket område som artikeln ska handla om. Vi hjälper dig med förslag på sortiment som kan beröras i artikeln och så stämmer vi av fortlöpande.

Artiklarnas övergripande tema, längd och honorar är i förväg fastställda, men du väljer själv utefter dina intressen och kunskaper vad du skriver om. Du behöver inte ha erfarenhet av den specifika produkten som artikeln berör, utan vi hjälper dig med produktfakta om så krävs. Vi har produktspecialister och fysioterapeut på företaget som kan bistå vid behov.

Vi erbjuder dig exempelartiklar att utgå från samt förslag på områden att skriva om.

Kontakta oss på [email protected] för mer information.

Byt länk med oss och stärk din blogg eller hemsida

Skriver du om rehabilitering, träning eller hälsa. Ge oss en länk i din header, footer eller någon annanstans på din hemsida så länkar vi tillbaks med relevant innehåll. Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera möjligheterna närmare.

Förslag på inlänkar:

 • Logga i header/footer
 • Tipsa om någon av våra artiklar i ett av dina inlägg
 • Hänvisa till vår skadeguide i inlägg relaterat till landningssidans innehåll

Maila oss på [email protected]. Toppen om du skriver: Ditt namn, Din domän (t.ex. www.minblogg.se), vad inlägget handlar om och vilken sida du har tänkt att länka till.