Samarbeta med REHABgrossisten!

Träffar du patienter? Läs mer om vårt Bonusprogram här.

Det här är för dig som träffar patienter och som vill hjälpa till med ortoser, bandage och rehabprodukter. Vi har en enkel lösning där dina patienter får rabatt hos oss vid köp samtidigt som du, eller din kliniken, får bonus på köpen som görs hos REHABgrossisten (gäller endast direktköp på rehabgrossisten.com).

Så här fungerar det:

  • Du registrerar dig för vårt Bonusprogram hos Adrecord och får en unik rabattkod som kopplas till dig och/eller din klinik *.
  • Sedan hänvisar du din patient till REHABgrossisten.com för inköp av lämplig produkt.
  • Din patient får 5% rabatt när de använder rabattkoden vid betalning. Samtidigt registreras en bonus till dig/er på 12%  som sedan betalas ut löpande en gång i månaden av Adrecord.

* Din arbetsplats/klinik kan ha ett gemensamt konto där bonus på inköp samlas.

Såhär aktiverar du  Bonusprogrammet

  • För att komma igång måste du först aktivera ett konto och sedan skapa en kanal hos Adrecord, läs mer om hur du gör här.
  • När du är klar med ansökan hos Adrecord kontaktar du oss på info@rehabgrossisten.com så skapar vi en rabattkod som skickas till dig.
  • När vi har aktiverat rabattkoden hos oss är ditt Bonusprogram uppsatt och klart att användas.

Bloggar du om träning eller rehabilitering? Välkommen till oss!

Vill du gå med i vårt affiliate program, klicka vidare på länken för mer information och registrering. Adrecord hjälper dig med affiliate länkar.

Med vänlig hälsning, REHABgrossisten

Vill du skriva ett gästinlägg och få betalt för arbetet?

REHABgrossisten säljer skydd, bandage och rehabprodukter. Vi vänder oss i första hand till personer som behöver ett enklare skydd eller bandage men även produkter som hjälper till att förbättra och göra rehabträning enklare och roligare.

Vi söker dig som är intresserad av att rehabilitering och träning. Egen erfarenhet och ”att leva som man lär” tror vi är en viktig egenskap för att kunna skapa bra och inspirerade texter. Om du är intresserad att skriva texter som handlar om träning och rehab men som även berör produktsortimentet vi marknadsför så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du ansöker hos oss genom att skriva en kort provtext. Om texten möter våra kvalitetskrav kommer vi överens om vilket område som artikeln ska handla om. Vi hjälper dig med förslag på sortiment som kan beröras i artikeln och så stämmer vi av fortlöpande.

Artiklarnas övergripande tema, längd och honorar är i förväg fastställda, men du väljer själv utefter dina intressen och kunskaper vad du skriver om. Du behöver inte ha erfarenhet av den specifika produkten som artikeln berör, utan vi hjälper dig med produktfakta om så krävs. Vi har produktspecialister och fysioterapeut på företaget som kan bistå vid behov.

Vi erbjuder dig exempelartiklar att utgå från samt förslag på områden att skriva om.

Kontakta oss på info@rehabgrossisten.com för mer information.

Byt länk med oss och stärk din blogg eller hemsida

Skriver du om rehabilitering, träning eller hälsa. Ge oss en länk i din header, footer eller någon annanstans på din hemsida så länkar vi tillbaks med relevant innehåll. Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera möjligheterna närmare.

Förslag på inlänkar:

  • Logga i header/footer
  • Tipsa om någon av våra artiklar i ett av dina inlägg
  • Hänvisa till vår skadeguide i inlägg relaterat till landningssidans innehåll

Maila oss på info@rehabgrossisten.com. Toppen om du skriver: Ditt namn, Din domän (t.ex. www.minblogg.se), vad inlägget handlar om och vilken sida du har tänkt att länka till.