Samarbeta med oss på REHABgrossisten!

Träffar du patienter? Läs mer om vårt Bonusprogram här.

Det här är för dig som träffar patienter och som vill hjälpa till med ortoser, bandage och rehabprodukter. Vi har en enkel lösning där dina patienter får rabatt hos oss vid köp samtidigt som du får bonus på köpen som görs hos REHABgrossisten (gäller endast direktköp på rehabgrossisten.com, för köp via adlink/länk se vårt affiliateprogram via Adrecord).

Så här går det till:

  • Du registrerar dig för vårt Bonusprogram och får en unik rabattkod som kopplas till dig eller din klinik *.
  • Sedan hänvisar du din patient till REHABgrossisten för inköp av lämplig produkt.
  • Din patient använder rabattkoden vid betalning och får rabatt på köpet. Samtidigt registreras en bonus på till dig som betalas ut den 15:e i påföljande månad.

* Din arbetsplats/klinik kan ha ett gemensamt konto där bonus på inköp samlas.

Hur gör man för att aktivera Bonusprogrammet och få en rabattkod?

  • Ansök till Bonusprogrammet genom att fylla i detta formulär.
  • Vi hanterar sedan din ansökan och aktiverar ditt konto hos oss.
  • Vi skickar dig din rabattkod samt inloggningsuppgifter till samarbetsportalen där du kan följa statistik över köp som görs med din rabattkod.

Bloggar du om träning eller rehabilitering? Välkommen till oss!

Vill du gå med i vårt Affiliate program, klicka vidare på länken för mer information och registrering.

Med vänlig hälsning, REHABgrossisten

Vill du skriva ett gästinlägg och få betalt för arbetet?

REHABgrossisten säljer skydd, bandage och rehabprodukter. Vi vänder oss i första hand till personer som behöver ett enklare skydd eller bandage men även produkter som hjälper till att förbättra och göra rehabträning enklare och roligare.

Vi söker dig som är intresserad av att rehabilitering och träning. Egen erfarenhet och ”att leva som man lär” tror vi är en viktig egenskap för att kunna skapa bra och inspirerade texter. Om du är intresserad att skriva texter som handlar om träning och rehab men som även berör produktsortimentet vi marknadsför så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du ansöker hos oss genom att skriva en kort provtext. Om texten möter våra kvalitetskrav kommer vi överens om vilket område som artikeln ska handla om. Vi hjälper dig med förslag på sortiment som kan beröras i artikeln och så stämmer vi av fortlöpande.

Artiklarnas övergripande tema, längd och honorar är i förväg fastställda, men du väljer själv utefter dina intressen och kunskaper vad du skriver om. Du behöver inte ha erfarenhet av den specifika produkten som artikeln berör, utan vi hjälper dig med produktfakta om så krävs. Vi har produktspecialister och fysioterapeut på företaget som kan bistå vid behov.

Vi erbjuder dig exempelartiklar att utgå från samt förslag på områden att skriva om.

Kontakta oss på info@rehabgrossisten.com för mer information.

Byt länk med oss och stärk din blogg eller hemsida

Skriver du om rehabilitering, träning eller hälsa. Ge oss en länk i din header, footer eller någon annanstans på din hemsida så länkar vi tillbaks med relevant innehåll. Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera möjligheterna närmare.

Förslag på inlänkar:

  • Logga i header/footer
  • Tipsa om någon av våra artiklar i ett av dina inlägg
  • Hänvisa till vår skadeguide i inlägg relaterat till landningssidans innehåll

Maila oss på info@rehabgrossisten.com. Toppen om du skriver: Ditt namn, Din domän (t.ex. www.minblogg.se), vad inlägget handlar om och vilken sida du har tänkt att länka till.