Ångerrätt, retur och bytesrätt

Som kund hos Rehabgrossisten har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan utan att ange något skäl. För att hinna nyttja ångerrätten före slutdatumet, räcker det dock om du informerar oss om ditt beslut att ångra din beställning innan ångerfristen är slut. Förutom din rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar ger vi dig möjlighet att prova varan under 45 dagar ifrån inköpsdatumet. Inom dag 15-45 har du möjlighet att byta din produkt inom samma produktgrupp om du inte är nöjd (gäller ej konfektionsvaror så som strumpor, tröjor och byxor etc). Läs mer under vår 100% nöjdkund garanti.

  • Ovanstående gäller endast produkt som returnerats i säljbart skick tillsammans med hel originalförpackning
  • Du får gärna prova produkten men om produkten är använd godtas inte retur
  • Fri frakt vid byten
  • Vid retur (återköp) dras 60.- inkl.moms av för returfrakt och hantering

Kontakta kundservice så hjälper vi dig. Notera dock undantagen för din ångerrätt som anges här nedan.

Telefon: 08-410 248 80 (helgfri måndag – torsdag 9.00 – 16.00, fredag 9.00 – 15.00)
E-post: info@rehabgrossisten.com

Ånger- och returrätten gäller inte för följande typer av varor:

  • varor som har tillverkats enligt kundens anvisningar eller som på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel
  • intimprodukter (exempelvis strumpor, strumpbyxor m.m.) kan endast returneras om varan är oanvänd och om alla etiketter sitter kvar.

Kontakta vår kundservice om du är osäker på om du kan returnera din vara eller inte.

OBS! Använd i sändningen bifogad returfraktsedel, beroende på vilken transportör som ditt paket har skickats med så lämnas returen in till motsvarande ombud – Vid byten står vi för frakten, om varan returneras för återköp dras 60.- (inkl. moms) av för returfrakt och hantering. På returfraktsedeln ser du vilken transportör som ditt paket ska returneras med. (Vi löser ej ut returer som skickas mot postförskott.)

Återbetalning

Rehabgrossisten betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum Rehabgrossisten tog emot meddelande om utövande av ångerrätten. Rehabgrossisten får dock vänta med återbetalningen tills Rehabgrossisten tagit emot varan eller kunden har visat att varan har sänts tillbaka, t.ex. genom ett inlämningskvitto.

Återbetalningen kommer att ske till kunden via det betalningsalternativ som kunden valde, om du till exempel betalade din order med betalkort, sätter vi tillbaka beloppet på samma kort.

Reklamationer

Rehabgrossisten följer Konsumentköplagen och de rekommendationer som gäller för reklamationer. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel som är orsakade av normalt slitage. Spara orderbekräftelse som kvitto på din vara. Kontakta kundtjänst per telefon eller e-post.

Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.

Ej uthämtad vara

För produkter som du inte löses ut debiterar en kostnad för frakt, returfrakt och hantering med 50% av varuvärdet, dock max 300 kr inkl moms.

Villkor uppdaterade 16 februari 2022.