• Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Fria byten
  • 100% Nöjd kundgaranti
  • 08-410 248 80

Rehband Knäskydd

Klassiska knäskydd med god kompression

De huvudsakliga funktionerna med Rehband knäskydd, att ge värme, kompression och att bättre kunna känna av kroppens signaler, skapar en unik sammansättning som tillsammans bidrar till att förebygga skador, öka prestationen och underlätta skaderehabilitering. Den värmande effekten i Rehbands knäskydd underlättar att öka blodcirkulationen snabbare och bibehåller knäna varma genom hela träningspasset, läs mer här.

Mer information Rehband Knäskydd

Rehband knäskydd är anatomiskt formade skydd som ger både kompression och värme för att öka prestationen och förebygga skador. Knät är ett av de mest ömtåliga områden på kroppen som behöver extra stöd under tunga och långa träningspass, eller efter en skada. Genom att använda Rehband knäskydd under ett träningspass når knäet en ideal temperatur snabbare och du undviker skador.

Om Rehband

Med över 60 års medicinsk kompetens och erfarenhet, en fot i medicinsk forskning och den andra i sportvärlden, vet vi hur du på bästa sätt uppnår din fulla potential för en aktiv livsstil, idag och imorgon.

Rehband knäskydd är utvecklade genom omfattande forskning varifrån en kan förvänta sig högsta kvalitet, funktion och design. Med ett dedikerat forskningsteam, textilingenjörer och egna europeiska fabriker, utvecklar Rehband marknadsledande knäskydd för att skapa bättre förutsättningar för fysisk aktivitet och en aktiv livsstil.

Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer, i mer än 50 länder runt om i världen. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning. Rehband hjälper dig att prestera på topp.